Düşünceler Hakkında Bilmek Yangın Kapısı

Wiki Article

Türkiye’bile domestik yönetmeliklere göre hangi bünyelarda yangın bapsı yönetmek zorunludur bakacak olursak;

Bir öbür şgeri ise bapların kendisinin kapanabilmesidir. Rastgele bir tesir olmadan kapı kendi halinde kapanmalı ve bu kapanmayı engelleyecek kuvvetin 40 Newton’dan bir tomar olmaması gerekir.

Baplarda kullanılan yaylı menteşeler yangın kapılarının devamlı kapalı kalmasını sağlar.

Açılıp - kapanma maslahatlevinin sorunsuz adına getirilmesi müstelzim mekanizmalar olan Yangın Kapılarında belirli periyotlarla bu durum kontrol edilmelidir. 

Yangın merdiveni kapısının dışarıdan açılmamasının başka bir önemli sebebi de rastgele bir hırsızlık vakasının evetşanmasının önüne geçmektir. Yangın kapıları kilitli olmadıkları yürekin kolaylıkla açılabilmektedir.

Özel laboratuvarlarda test edilmiş ve belgelenmiş olan baplar çelik sac levha ile mutasavvertır. Tütün ve sızdırmazlık özelliği olan kapılar yardımıyla ivedi durumlarda binanızın eminğini esenlayabilirsiniz.

Yangın bapları robot sistemli çağcıl boya tesisimizde elektrostatik türap boya ile kaplanmaktadır. ölçünlü nitelik RAL 9002 olmakla bu arada maksut tüm RAL renkleri uygulanabilmektedir. Kasa ve kanatlara ayrı renk uygulaması strüktürlabileceği kabilinden yangına dayanıklı kapı kanatlarının dış ve iç yüzeylerine de farklı renk uygulaması mümkündür.

Yangınlar kâh o derece şiddetli olmaktadır ki çeliği da eritebilmektedir. Doğru takılmış bir yangın kapısı binanın derunindeki çatı sakinlerinin autarı tahliyesini Yangın Çıkış Kapısı belli başlı süre güvenli hale getirir.

Bunlar üzere benibeşer trafiğinin lüks ve güvenlik zaafiyeti olan yerlerde yangın bapları kullanımı yasalarca gereklidir. 5000 m2 nin üzerindeki örgülarda binanın dışında bir proje ile projelendirerek yangın kapıları ve yolları büyüklük izni alabilir.

Paslanmaz çelik yangın kapıları, özge yangın bapları kadar bina eminği planının önemli bir parçbirliıdır. Yangın sırasında, paslanmaz çelik yangın bapsı, tehlikee dayanıklı malzemesi yardımıyla alevlerin gayrı bölümlere yayılmasını engelleyerek yangının kontrol şeşna allıkınmasına yardımcı mümkün ve insanların binadan güvenli bir şekilde tahliye edilmesini katkısızlayabilir.

Ancak, yangın bapsı satıcıları arasında yükselmek değişiklıkları olabilmektedir. Bazı satıcılar, iyi fiyatlarla nitelikli yangın kapıları satarken, ötekiler güçlü fiyatlarla aynı kalitede baplar satabilmektedir.

Yangın bapları temelı gerçek bileşenlerden oluşur çelik, ısıya dayanıklı sırça ve ısıya dayanıklı ahşap kadar.

Yangın baplarında acil durumlarda dâhilen autarı dürüst aksiyon kelime konusu evetğu bâtınin, insanların ürkü bara dokunur dokunmaz yangın bapsı kilidinin açılması ve söylenti konusu harekete ruhsat vermesi gerekir.

Bu doğrultuda mevki de görev veren mühendisler tarafından belirlenen yangın yönetmeliğine yaraşır bir şekilde yangın Merdiveni bapsı üretilmelidir.

Report this wiki page